وي متذکر شد: واحدهاي گردشگري و پذيرايي استان براي ارتقاي امنيت غذايي بايد به تضمين، کيفيت مواد اوليه و چگونگي پخت و ارائه غذا به مصرفکننده، نهادينه کردن کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از آزمايشگاههاي کنترل کيفيت فعال در قم و خود اظهاري کيفيت توجه کنند و اين موضوع بسيار مهم و ضروري است.
خوشنويسان اضافه کرد: اين ادارهکل آمادگي ارائه هرگونه مشاوره و راهنمايي به سيستم بخش گردشگري براي ارتقاي کيفيت مواد غذايي و بالا بردن امنيت غذايي و کنترل فرهنگ گردشگري را دارد، چرا که اگر اين بخش در قم رونق بگيرد شاهد تحول در اقتصاد استان خواهيم بود.
در بخش ديگري از اين همايش دکتر ياري، کارشناس مسائل بهداشتي، به بيان نقطه نظراتي در خصوص بهداشت و مواد غذايي پرداخت. معرفي آزمايشگاه کنترل کيفيت استان و بيان مباحث آشنايي با صنعت جهانگردي، بيان مسائل مربوط به اخلاق حرفهاي گردشگري توسط دکتر مطلبي، بيان مباحث استاندارد سازي خدمات گردشگري توسط مهندس مرداني، بيان مسائل مربوط به بهداشت محيط توسط مهندس درامامي از ديگر برنامههاي اين همايش يک روزه بود.
/115
انتهای پیام/